2020-06-27 09:10:08• hírek • Bede Emőke

Nyári Szalon: 31 alkotó munkáiból nyílik kiállítás

július 01 - augusztus 28
Fotó: Ratz Izabella
Fotó: Ratz Izabella

A Szatmár Megyei Tanács, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a Szatmárnémeti Városi Tanács, valamint a Szatmári Képzőművészek Egyesülete július és augusztus munkanapjain szeretettel és tisztelettel vár minden érdeklődőt a Nyári szalon megtekintésére, melynek a Közigazgatási Palota galériai adnak majd helyet.

Kiállítanak a Szatmári Képzőművészek Egyesületének tagjai. A 31 alkotó 150 alkotással, köztük számos festménnyel, grafikával, fotóval, üvegberakással, szobrokkal és paper cut-tal lesz jelen. Az érdeklődők Ardelean Anton,  Bakos Károly,  Cherecheș Alexandra,  Crăciunean Ana,  Estan Ecaterina,   Farkas Lajos,  Ferenczi Imola,  Ferenczi Stefan,  Foris Ecaterina,  Gergely Csaba,  Guga Margareta,  Ilea Tiberiu,  Illyés Sándor,  Keresztesi Monica,  Kin Ladislaus,  Kiszner Enikő,  Kiszner Johanna,  Kóter Vasile,  Matécsa István,  Matuz Angela,  Mitroi Ovidiu,  Moldovan Brîndușa,  Moldovan Cristina,  Moisiak Doina,  Nyárádi Enikő,  Rátz Izabella,  Sofineti Corneliu,  Tillinger Stefan,   Uszkai Beáta,  Veress Elisabeta és Vidami Klára munkáit csodálhatják majd meg.


A szervezők arra kérnek minden érdeklődőt, hogy a járványügyi szabályzat betartása miatt egyszerre csak kisebb létszámban látogassák a két galériát, betartva az előírt távolságot, és használva a védőmaszkokat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: